• Inter Proekt eshte studio Arkitekture qe meret me Projektim, Ndertim,Mbykqyrje dhe Konsultime.

  Më shumë

  inter-proekt@hotmail.com

  071 340 319

  Armend Shaqiri

  Inter-Proekt Studio
  Armend Shaqiri
  Arkitekt
  Sabit Shaqiri
  Inxhinier i Ndërtimtarisë
  Veli Pajaziti
  Arkitekt
  Berat Shaqiri
  Student(Inxhinier i ndërtimtarisë)